Ćaća ljubi sliku sina: Davor još jednom rasplakao Bosnu i Hercegovinu!

0
1993

Davor Dragičević na Trg Krajine, odnosno Davidov trg došao je 30 minuta iza 18 sati, a razlog je taj što je krenuo po grupu motorista koja je ostala na blokadama policije Republike Srpske na ulazu u Banja Luku.

Nakon što je s kolonom građana došao na Trg Krajine Davor Dragičević je uzeo sliku svog sina Davida, a to je izmamilo suze na licu svih okupljenih na Davidovom trgu, kao i onima koji dešavanja prate na TV-u ili društvenim mrežama. Prema informacijama iz Banja Luke na ulicama je 40.000 ljudi, a prisutni uzvikuju “ubice”.

“Zločincima i ubicima je odzvonilo. Od večeras mi smo slobodna država i narod. Od večeras niko ne smije da nas prebija i ubija. Mene su ubili davno. Ko krene na nas, neće proći dobro, ni oni, ni njihove porodice. Sva odgovornost od danas je na Lukaču i Ćulumu. Stavili su se iznad zakona. Jesmo li mi  logor ovdje? Pogledajte ove divne ljude ovdje. Znamo ubice. Imenovaću ih i dalje. Biće privedeni, ako ne pobjegnu. U četvrtak ih ja lično idem hvatati”, rekao je Dragičević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here